Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΕύα Καΐλή: Βαλίτσες με μετρητά ο πατέρας της, η σύνδεση με την...

Εύα Καΐλή: Βαλίτσες με μετρητά ο πατέρας της, η σύνδεση με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ANT1 ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως από τις 26 Ιουλίου και μετά ο ίδιος πήρε αποστάσεις από την Εύα Καϊλή, τονίζοντας ότι «από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».

«Είχα ενημερώσει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις τοποθετήσεις της ευρωβουλευτή του.

«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης στη συνέχεια και συνέχισε «τα χθεσινά τα έμαθε όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Υπό ανάκριση, αναφέρει η βελγική εφημερίδα L’ Echo, βρέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος φέρεται ότι «είχε στην κατοχή του βαλίτσες γεμάτες μετρητά και βρισκόταν σε κίνηση, έχοντας ειδοποιηθεί από συνεργούς του, όπως πιστεύουν οι ερευνητές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας