Χρ. Σταϊκούρας: Στο Παρίσι για σειρά σημαντικών συναντήσεων

Ο υπουργός Οικονομικών κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα θα έχει συνομιλίες με τον Μπρούνο Λε Μερ, τον γγ του ΟΟΣΑ και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.

Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μερ, τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ματίας Κόρμαν και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται αύριο στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί σήμερα το πρωί με τον κ. Κόρμαν, στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard. Ενώ, το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Λε Μερ.

Την Τρίτη, ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας- Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον». Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας Olivier Becht.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More