Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΓ. Οικονόμου: Η ζωή των ανθρώπων της περιφέρειας επιδεινώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Οικονόμου: Η ζωή των ανθρώπων της περιφέρειας επιδεινώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμηρό τρόπο ο Γ. Οικονόμου απάντησε στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λαμία υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση κρίνεται για το έργο της, το οποίο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά συγκρίνεται με την καταστροφική διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

«Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων. Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε για τα προβλήματα της περιφέρειας, τις ανάγκες των ανθρώπων της και με την υπερφορολόγηση, τις περικοπές των συντάξεων και την εξόντωση του πρωτογενούς τομέα επιδείνωσε τη ζωή των κατοίκων της» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακόμα, ο Γ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι αντί άλλης απάντησης στην «κασέτα» που επαναλαμβάνει για τις αιτίες της εισαγόμενης ακρίβειας και στην κινδυνολογία περί ανθρωπιστικής καταστροφής τον φετινό χειμώνα, ας κοιτάξει τη δραστική μείωση των λογαριασμών ρεύματος και τη συγκράτηση τιμών σε βασικά αγαθά. «Αυτά έγιναν εφικτά με κομβικές πολιτικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, η οποία μάχεται ανυποχώρητα τις κρίσεις» σημειώνει.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «τα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται για τον πρωθυπουργό, σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και την ΕΥΠ, μαρτυρούν τη δολιότητα και την πολιτική του αναισχυντία».

«Σε καμιά πολιτισμένη χώρα δεν θα τολμούσε σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός να κατηγορεί τον πρωθυπουργό χωρίς ίχνος απόδειξης. Και χρειάζεται περίσσιο θράσος να γίνεται κήνσορας, όταν δύο υπουργοί του, ο κ. Παππάς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δικάζονται για σοβαρά αδικήματα σε Ειδικό Δικαστήριο» συμπληρώνει ο κ. Οικονόμου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας