Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤσαπανίδου: Η κυβέρνηση έχει κάνει κουρέλι το Σύνταγμα

Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση έχει κάνει κουρέλι το Σύνταγμα

Με «σκληρή» γλώσσα απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου. Ο οποίος -σχολιάζοντας τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου, αναφορικά με τη δικαιοδοσία της ΑΔΑΕ στην έρευνα για τις υποκλοπές- είχε προσάψει στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αναζήτηση ταυτότητας μέσα στην τοξικότητα».

Συγκεκριμένα, η κυρία Τσαπανίδου, δήλωσε: «Παραπέμπουμε τον κ. Οικονόμου στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου και πλήθους νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων, που μιλούν για κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ.

Αναρωτιόμαστε, μάλιστα, πώς μπορεί να επιτίθεται στον αρχηγό της Αντιπολίτευσης και να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, την ώρα που η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος, βάλλει ευθέως κατά των θεσμών και παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς αντιπάλους, υπουργούς, δημοσιογράφους και τους αρχηγούς του στρατεύματος.

Όταν, μάλιστα, είναι και ο ίδιος ο κ. Οικονόμου θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του κ. Μητσοτάκη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας