Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΧριστίνα Αλεξοπούλου στο govnews.gr: «Πολιτικοί και δημοσιογράφοι να συνταχθούν υπέρ της αλήθειας»

Χριστίνα Αλεξοπούλου στο govnews.gr: «Πολιτικοί και δημοσιογράφοι να συνταχθούν υπέρ της αλήθειας»

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου απευθύνει χαιρετισμό με αφορμή την έναρξη της δημοσιογραφικής μας προσπάθειας.

Η κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου τόνισε στο μήνυμά της τα εξής:

«Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία χωρίς ελεύθερο Τύπο. Αλλά ούτε και ελεύθερος Τύπος χωρίς δημοκρατία. Το ένα αποτελεί συμπλήρωμα και αναγκαία προϋπόθεση του άλλου».

Αυτά είναι τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή που αποτελούν αρχή της Νέας Δημοκρατίας για την αναγκαιότητα των ειδησεογραφικών μέσων στη χώρα μας.

Η τεχνολογική εξέλιξη έχει βοηθήσει ιδιαίτερα ώστε να υπάρχουν πολλά μέσα ενημέρωσης και η είδηση να διαχέεται γρήγορα και παντού.

Η έναρξη του ειδησεογραφικού site govnews.gr και οι δημοσιογράφοι που το απαρτίζουν, πιστοποιούν ότι θα συμβάλει με την άποψη και την παρουσίαση των γεγονότων δημιουργικά και ουσιαστικά στην κοινωνία.

Σε μία εποχή που η έκφραση δομημένου και ειλικρινούς πολιτικού λόγου πάσχει στην πατρίδα μας, τα μέσα ενημέρωσης έχουν μεγάλη ευθύνη να αποκηρύσσουν κάθε προσπάθεια λαϊκισμού απ’ όπου και αν προέρχεται.

Όλοι μας, πολιτικοί και δημοσιογράφοι θα πρέπει να συνταχθούμε με την δύσκολη αλήθεια απέναντι στα εύκολα ψέματα, με την ελπίδα απέναντι στην μιζέρια και με το φωτεινό μέλλον απέναντι στο σκοτεινό παρελθόν.

Εύχομαι σε όλη τη συντακτική ομάδα του govnews.gr καλή πορεία στη μάχη της ενημέρωσης και πάντα να έχουν ως κέντρο τους τον πολίτη και το αύριο της πατρίδας μας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας