Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑνδρουλάκης: Έχουμε χρέος να δείξουμε συμπαράσταση και αλληλεγγύη

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να δείξουμε συμπαράσταση και αλληλεγγύη

Συγκλονισμένος, όπως κι όλη η ανθρωπότητα, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την τραγωδία που εξελίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία μετά τα φονικά χτυπήματα του εγκέλαδου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «έχουμε χρέος να δείξουμε αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη αλληλεγγύη στους γειτονικούς λαούς». Και γνωστοποιεί τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κυρίου ΑΝδρουλάκη, αναφέρει: «Η τραγωδία που εξελίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, έχει συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα.

Έχει ενεργοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας και ήδη επιχειρεί εκεί η ελληνική ΕΜΑΚ δίνοντας μάχη με τον χρόνο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Σε επικοινωνία που είχα με τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές, εξέφρασα τα θερμά μου συλλυπητήρια για τους ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους.

Έχουμε χρέος να δείξουμε αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη αλληλεγγύη στους γειτονικούς λαούς.

Από αύριο στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους σεισμόπληκτους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας