Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν αποπέμψει σήμερα τη Νικολάου ο κ. Μητσοτάκης, απλά εκβιάζεται»

ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν αποπέμψει σήμερα τη Νικολάου ο κ. Μητσοτάκης, απλά εκβιάζεται»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξακολουθεί να ζητάει την αποπομπή της -βάσει πορίσματος του ΣΔΟΕ υπόλογης για ζημίωση του δημοσίου- Σοφίας Νικολάου, από τα ψηφοδέλτια και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σε διαφορετική περίπτωση, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου το κόμματος, ο πρωθυπουργός «απλά εκβιάζεται. Το ερώτημα είναι με τι;».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Στις 8 Ιουνίου του 2022 ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφιζόταν με την κα Νικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνοντάς της το χρίσμα για να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, γνωρίζοντας τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το όργιο απευθείας αναθέσεων.

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ είναι ξεκάθαρο: Η κα Νικολάου εν μέσω πανδημίας ζημίωσε το Δημόσιο με 2 εκατ. ευρώ σε εταιρίες με ανύπαρκτη έδρα ή άλλες που έπαιρναν απευθείας ανάθεση μία ημέρα μετά την ίδρυσή τους.

Πλέον είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας την κα Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και το κόμμα, τότε απλά εκβιάζεται. Το ερώτημα είναι με τι;».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας