Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚριθαρίδης: Τα κυβερνητικά «βραβεία» είναι η καταστολή και η υποβάθμιση του ΕΣΥ

Κριθαρίδης: Τα κυβερνητικά «βραβεία» είναι η καταστολή και η υποβάθμιση του ΕΣΥ

«Το καθημερινό “ευχαριστώ” της Κυβέρνησης στους υγειονομικούς είναι η καταστολή και η υποβάθμιση του ΕΣΥ». Αυτό σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην εκδήλωση βράβευσης υγειονιμικών.

Ο κύριος Κριθαρίδης έκανε λόγο για «μία ακόμα προεκλογική φιέστα», εκτιμώντας πως «οι θεματικές συνεντεύξεις τύπου, ήταν τόσο “ξεκάρφωτες” που δεν προχώρησαν, οπότε η Μητσοτάκης Α.Ε. επιστρατεύει νέα τακτική τώρα.

Μετά λοιπόν, τα χονδροειδή ψέματα του, μαζί με την κα Κεραμέως για την παιδεία, με τα ΜΑΤ απέξω να ξυλοφορτώνουν εκπαιδευτικούς και φοιτητές, ο Πρωθυπουργός τόλμησε να καταπιαστεί και με την υγεία».

Υποστήριξε πως «η πολιτική της Κυβέρνησης του και για την υγεία, δεν είναι άλλη από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, την υποβάθμιση του ΕΣΥ και την προώθηση των ιδιωτικών κλινικών, ενώ για τους υγειονομικούς που “βραβεύει” τώρα ο κ. Μητσοτάκης, καταστολή, διώξεις, απλήρωτες υπερωρίες και ανασφάλεια».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Ας μην τάζει λοιπόν, καλύτερα τίποτα για την “επόμενη τετραετία” -αν παρελπίδα έρθει-, διότι έχουμε “χορτάσει” ήδη κι απ’ αυτήν. Ελπίζουμε η επόμενη προεκλογική φιέστα που θα στήσει ο κ. Μητσοτάκης, να μην είναι με την κα Μενδώνη για τον πολιτισμό. Έχει κι όρια η κοροϊδία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας