Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Κόκκινη» κάρτα του ΜέΡΑ25 στη νέα φανέλα της εθνικής ποδοσφαίρου

«Κόκκινη» κάρτα του ΜέΡΑ25 στη νέα φανέλα της εθνικής ποδοσφαίρου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, «έβγαλε στη σέντρα» τη νέα φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Σε σχόλιό του χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, «γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς».

Του χρεώνει πως έβαλε «σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις» και -στον τίτλο της δήλωσή τους- αναρωτιέται αν αυτή η μπλούζα δεν αποτελεί «μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»;

Συγκεκριμένα, ο κύριος Έντμαν, δήλωσε: «”Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’ αόρατου εχθρού…” έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως “όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες”. Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας