Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: Πρόκληση η φιέστα επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου

ΚΚΕ: Πρόκληση η φιέστα επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου

Σήμερα (3/4) έγινε η επανεκκίνηση των δρομολογίων με επιβατικά τρένα της Ηellenic Train. Με την κυβέρνηση -μέσω του υπουργού Επικρατείας και εκτελόντα χρέη υπουργού Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη– ν’ αναφέρει πως αναβαθμίστηκε το επίπεδο ασφάλειας.

Το ΚΚΕ, σε σχόλιο από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, χαρακτήρισε την «κυβερνητική φιέστα για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου» ως πρόκληση για τα «θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συνολικά απέναντι στον λαό και τη νεολαία, που ζητούν να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα και οι αιτίες που το προκάλεσαν». Παραπέμποντας στην προχθεσινή (1/4) ημερίδα του κόμματος του κόμματος για τον τρόπο να γίνει σύγχρονος και ασφαλής ο σιδηρόδρομος.

Αναλυτικά, το ΚΚΕ, αναφέρει: «Η κυβερνητική φιέστα για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε, αποτελεί πρόκληση απέναντι στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συνολικά απέναντι στον λαό και τη νεολαία, που ζητούν να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα και οι αιτίες που το προκάλεσαν.

Μοναδική διέξοδος για σύγχρονο, ασφαλή και φθηνό σιδηρόδρομο αποτελούν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Ημερίδα του Κόμματος ενάντια στην εγκληματική πολιτική της “απελευθέρωσης” και ιδιωτικοποίησης που ακολούθησαν και εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας