Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Κι άλλο ράπισμα από την Ευρώπη»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Κι άλλο ράπισμα από την Ευρώπη»

Για ένα ακόμα «ράπισμα από την Ευρώπη» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή το σημερινό (4/4) δημοσίευμα του Euractiv για τις έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Σε ανακοίνωση που έκανε ο τομέας θεσμών, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι: «Οι ευρωπαϊκές αρχές ερευνούν εκεί που η κυβερνητική πλειοψηφία και η Εξεταστική Επιτροπή – παρωδία αρνήθηκαν να κοιτάξουν».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση, αναφέρει: «Μια ακόμη σελίδα στη “Βίβλο” του διασυρμού του Κράτους μας από την υπόθεση των υποκλοπών γράφεται με το σημερινό δημοσίευμα του Euractiv για τις έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Οι ευρωπαϊκές αρχές ερευνούν εκεί που η κυβερνητική πλειοψηφία και η Εξεταστική Επιτροπή – παρωδία αρνήθηκαν να κοιτάξουν.

Η κοινοβουλευτική έρευνα όφειλε πρώτα και κύρια να έχει τροφοδοτήσει με υλικό για τις εταιρείες, που διακινούν το Predator, τις εγχώριες και ευρωπαϊκές εισαγγελικές αρχές. Άλλες όμως ήταν οι βουλές του Μεγάρου Μαξίμου. Η ζημιά στην διεθνή εικόνα και αξιοπιστία του Κράτους μας που προκαλείται διαρκώς μεγαλώνει.

Όμως, όπως είπε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Δεν πέρασε μια μέρα και φάνηκε ότι πολλοί -και εδώ και στην Ευρώπη- έχουν την ίδια πεποίθηση».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας