Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ αναφορά του πρωθυπουργού στο «μπλόκο» Κασιδιάρη: «Ανάχωμα Δημοκρατίας»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο «μπλόκο» Κασιδιάρη: «Ανάχωμα Δημοκρατίας»

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται από το πρωί την εκλογική περιφέρεια Β΄ Πειραιώς, ενώ σε επίσκεψή του στη Νίκαια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα Κασιδιάρη και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέρα 25.

Ύψωσαμε ένα ανάχωμα Δημοκρατίας και είμαι υπερήφανος σήμερα ως προοδευτικός δημοκρατικός πολίτης που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που πρωτοστάτησε και κέρδισε τη μάχη” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

“Επέλεξε ο δήθεν προοδευτικός και αριστερός ΣΥΡΙΖΑ να είναι απέναντι από αυτό το μέτωπο κοινής λογικής και Δημοκρατίας το οποίο ορθώσαμε εμείς, μαζί με τον κύριο Βαρουφάκη… Δύο θλιβερές εξαιρέσεις οι οποίες σήμερα πρέπει να λογοδοτήσουν και να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και να αναγνωρίσουν το λάθος τους” πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

“Έρχονται τώρα να ψαρεύουν στα θολά νερά της οργής της διαμαρτυρίας του φθηνού, αυτά τα θολά τα νερά που έφεραν την άκρα δεξιά ενωμένη με τον αντιμνημονιακό αγώνα… Θέλω να τους πω ότι η Ελλάδα το 2023 δεν είναι η Ελλάδα του 2012, δεν είναι του 2015” κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας