Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤσαπανίδου: «Νίκη ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών»

Τσαπανίδου: «Νίκη ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, επισήμανε σήμερα (3/5) πως η Κύπρος μηδένισε τον ΦΠΑ και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση, διατηρώντας τον ΦΠΑ στα ίδια επίπεδα». Προσθέτοντας πως «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα φέρει αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών».

Αναλυτικά, η κυρία Τσαπανίδου, δήλωσε: «Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Ο κ. Μητσοτάκης όμως επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση, διατηρώντας τον ΦΠΑ στα ίδια επίπεδα, ενώ οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Και τα βλέπει όλα καλά.

Αμφισβητεί μέχρι και τον ΟΟΣΑ, που λέει ότι ο πραγματικός μισθός στην Ελλάδα, μειώθηκε κατά 7,4%. Αδιαφορεί για τους 8 στους 10 επαγγελματίες και ιδιώτες που μένουν εκτός της ρύθμισης-κοροϊδίας που έφερε για τις 120 δόσεις.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα πουν “Ως εδώ!”. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα φέρει αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών».

Επίσης, το εξώδικο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Αντί να ζητήσουν συγγνώμη που τρομοκρατούν και απειλούν εργαζόμενους για να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, στρέφονται με απειλές για αγωγές ακόμη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να τρομοκρατήσουν και την αξιωματική αντιπολίτευση που τους ασκεί κριτική», σημειώνει.

«Καλοδεχούμενη κάθε αγωγή και κάθε μήνυση κ. Γεωργιάδη. Την κριτική μας ωστόσο δε θα την αποφύγετε», συνεχίζει και καταλήγει: «Όσο χρήματα των φορολογούμενων πολιτών καταλήγουν με απευθείας αναθέσεις σε τσέπες λίγων και εκλεκτών, εμείς θα τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας