Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈντμαν: Στα ΜΜΕ όλοι μιλάνε για το ΜέΡΑ25, χωρίς το ΜέΡΑ25

Έντμαν: Στα ΜΜΕ όλοι μιλάνε για το ΜέΡΑ25, χωρίς το ΜέΡΑ25

Στο θέμα της απουσίας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη από τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε ο Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, εκπρόσωπος Τύπου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλοι μιλάνε για εμάς, χωρίς εμάς.

Τις τελευταίες μέρες στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς μας δέκτες, παρατηρείται το εξής φαινόμενο: ολόκληρο το δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο ασχολείται με τις θέσεις του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, εν απουσία του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Όταν ένα πρόγραμμα είναι τεχνικά άρτιο και δεν μπορεί να αποδομηθεί με πολιτικά επιχειρήματα, τη δουλειά αναλαμβάνει η μαύρη προπαγάνδα των ολιγαρχικών ΜΜΕ και των πολιτικών που βρίσκεται συνυφασμένη με αυτό το σύστημα που τρέμει την πιθανότητα εφαρμογής των πολιτικών μας.

Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για το πώς θα εφαρμοστούν, θα μπορούσαν και να μας καλέσουν να το εξηγήσουμε – αλλά από την άλλη, με εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη εκεί, πως θα μιλήσουν για μονάδες ΔΗΜΗΤΡΑ, συναντήσεις Βαρουφάκη-Τσίπρα και δήθεν υποστήριξη της ακροδεξιάς από το κόμμα μας, χωρίς να γίνουν ρεζίλι;

Καμία εντύπωση δε μας κάνει ούτε η 107η θέση της χώρας μας στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του τύπου, ούτε η τραγικά χαμηλή εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στα ΜΜΕ των ολιγαρχών. Τη συμμεριζόμαστε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας