Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣκέρτσος: Στεναχωριέται ο κ. Τσίπρας που έμεινε εκτός βουλής το κόμμα Κασιδιάρη

Σκέρτσος: Στεναχωριέται ο κ. Τσίπρας που έμεινε εκτός βουλής το κόμμα Κασιδιάρη

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια του για το ότι το κόμμα Κασιδιάρη έμεινε εκτός βουλής, με πλήρη δικαίωση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών, από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Το έντιμο από την πλευρά του θα ήταν να αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος όταν αποκαλούσε προσχηματικές και αντισυνταγματικές τις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης.

Όμως, με το ακαταμάχητο “ηθικό πλεονέκτημα” που τον χαρακτηρίζει, δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ ότι έκανε λάθος». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

«Έτσι, καταφεύγει σε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλα: επιτίθεται με πρωτοφανή τρόπο στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας, αποκαλώντας «κλειστή ομάδα δικαστών» ολόκληρη την ολομέλεια του Α1 τμήματος που κατά το Σύνταγμα κρίνει τη νομιμότητα των πολιτικών σχηματισμών που κατέρχονται στις εκλογές» προσθέτει.

Καταλήγοντας ο κ. Σκέρτσος επισημαίνει ότι μετά την ευθεία αποδοκιμασία της αμετάκλητης και ομόφωνης καταδικαστικής απόφασης με 13-0 του ανώτατου ειδικού δικαστηρίου σε βάρος του Ν. Παππά, ο κ. Τσίπρας, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει μας δείχνει για άλλη μία φορά πώς αντιλαμβάνεται το πολίτευμα και τις ανεξάρτητες λειτουργίες του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας