Μητσοτάκης για Ντρισμπιώτη: Παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την Ελληνίδα αθλήτρια για κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συνεχάρη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της Χρυσής Πρωταθλήτριας Ευρώπης με την ελληνική σημαία και έγραψε: «Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας».

Η Ελληνίδα αθλήτρια έγραψε σήμερα (20/8) ιστορία στο  Μόναχο, κατακτώντας το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην με ατομικό ρεκόρ (1:29.03), στη διοργάνωση. Στις 16 Αυγούστου είχε χαρίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ελληνικό βάδην σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις 20 Αυγούστου κατέκτησε και το δεύτερο προσωπικό και της χώρας. Η Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More