Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Μπράβο Αντιγόνη, θερμά συγχαρητήρια»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη την Ελληνίδα αθλήτρια για κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην Αντιγόνη  Ντρισμπιώτη απηύθυνε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημείωσε:  «Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με την κατάκτηση του 2ου χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, λίγες μόνο μέρες μετά την 1η θέση στα 35 χλμ, είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο πρωτιές στη διοργάνωση. Μπράβο Αντιγόνη, θερμά συγχαρητήρια!».

Η Ελληνίδα αθλήτρια έγραψε σήμερα (20/8) ιστορία στο  Μόναχο, κατακτώντας το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην με ατομικό ρεκόρ (1:29.03), στη διοργάνωση. Στις 16 Αυγούστου είχε χαρίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ελληνικό βάδην σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στις 20 Αυγούστου κατέκτησε και το δεύτερο προσωπικό και της χώρας. Η Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More