Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΥΠροΠο: «H Τατιάνα Νάβκα δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα»

ΥΠροΠο: «H Τατιάνα Νάβκα δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα»

Με αφορμή ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης -σύμφωνα με την οποία η Τατιάνα Νάβκα, διασκέδασε στην Ελλάδα- το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει πως η σύζυγος του εκπροσώπου στο Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, ήρθε στη χώρα μας.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: «Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάνα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης και Τιμής στα θύματα τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στο Twitter, αναφέρει: «21 Αυγούστου, τιμούμε σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο τα θύματα, αλλά και τους επιζήσαντες από τρομοκρατικές ενέργειες. Η ελευθερία και η ανθρώπινη ζωή είναι οι σπουδαιότερες αξίες για την παγκόσμια κοινότητα. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τις προασπίζουμε!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας