Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤσαπανίδου: Αρχιερέας των παράνομων παρακολουθήσεων και της συγκάλυψης ο κ. Μητσοτάκης

Τσαπανίδου: Αρχιερέας των παράνομων παρακολουθήσεων και της συγκάλυψης ο κ. Μητσοτάκης

«Η έκθεση της PEGA που με ευρεία πλειοψηφία υιοθέτησε χθες το Ευρωκοινοβούλιο, αποτελεί κόλαφο για τον κ. Μητσοτάκη», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωση της.

Αναφέρει ότι «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδεικνύει τον κ. Μητσοτάκη ως αρχιερέα τόσο των παράνομων παρακολουθήσεων, όσο και της συγκάλυψης. Και ζητά να αναπνεύσει ξανά στην Ελλάδα το κράτος δικαίου». Η κ. Τσαπανίδου σχολιάζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έγινε συνώνυμο του κ. Όρμπαν» και προσθέτει ότι «η ντροπή όμως τελειώνει για τη χώρα στις 21 Μαΐου. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγίνουμε μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα».

Λίγη ώρα αργότερα, η Πόπη Τσαπανίδου προχώρησε σε μια ακόμη δήλωση on camera σχετικά με τον πρωθυπουργό και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας: «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοπτοραπτική στο πρόγραμμα της ΝΔ με καινούριες κούφιες εξαγγελίες κάθε μέρα. Τέτοιες κινήσεις απελπισίας δεν έχουμε δει ποτέ ξανά. Να έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα και να ακούμε για έξτρα μέτρα την τελευταία στιγμή πριν τις κάλπες. Χάνετε κ. Μητσοτάκη και δεν το κρύβετε. Και οι πολίτες καταλαβαίνουν πως στην περίπτωσή σας ισχύει το «Φοβού τον Μητσοτάκη και δώρα φέροντα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας