Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜανωλάκου: Στήριγμα για τον λαό είναι μόνο το ΚΚΕ, συγκάλυψη παρακολουθήσεων από...

Μανωλάκου: Στήριγμα για τον λαό είναι μόνο το ΚΚΕ, συγκάλυψη παρακολουθήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Στήριγμα για τον λαό, για τους εργαζόμενους, είναι μόνο το ΚΚΕ, που διεκδικεί μόνιμη και σταθερή δουλειά, ΣΣΕ» επισήμανε κατά την παρέμβασή της στη «Ναυτεμπορική» η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια βουλευτής στη Β’ Πειραιά, υπογραμμίζοντας πως «δεν στηρίζει καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, γιατί τότε δεν θα υπήρχε στήριγμα για τον λαό. Άρα στήριγμα για τους εργαζόμενους είναι δυνατότερο ΚΚΕ για ισχυροποίηση της φωνής του λαού».

Στάθηκε στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές, λέγοντας πως οι φοιτητές είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρσι, ανέδειξαν για δεύτερη φορά πρώτη την «Πανσπουδαστική» και αυτό σημαίνει πως είναι αποφασισμένοι να μη συμβιβαστούν με αυτή την αντιλαϊκή πολιτική της σαπίλας και της βαρβαρότητας, αλλά να δώσουν δυνατούς αγώνες για τα δικαιώματά τους, κάτι που μας δίνει αισιοδοξία και για τις εκλογές στις 21 Μάη.

Σε ό,τι αφορά τις παρακολουθήσεις, σημείωσε πως είναι απαράδεκτο να παρακολουθείται αρχηγός κόμματος αλλά το ίδιο απαράδεκτο «και το συγκαλύπτουν τα άλλα κόμματα, είναι -και δεν δίνεται απάντηση- ότι παρακολουθούσαν το τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ. Και εδώ γίνεται μία “μούγκα” λες και είναι φυσικό».

Καταλήγοντας, μιλώντας για την επενδυτική βαθμίδα, είπε πως τα κριτήρια που έχει αφορούν «ό,τι ακριβώς ευνοεί τους ομίλους σε κερδοφορία. Αυτό που θέλουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απόκτηση, αναβάθμιση της επενδυτικής βαθμίδας είναι η αξιολόγηση των αγορών για την κερδοφορία τους. Εκεί συμφωνούν απόλυτα» και υπενθύμισε τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα στο debate πως συμφωνεί με τις συμφωνίες της κυβέρνησης στον τομέα Άμυνας και θα τις τηρήσουμε «δηλαδή εξοπλιστικά προγράμματα, αυτά που συμφέρουν το ΝΑΤΟ, όχι την άμυνα της χώρας μας. Και από πού θα πληρωθούν αυτά τα δισ.; Από τις πλάτες του λαού. Να γιατί χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ, γιατί όποια κυβέρνηση και να βγει, είτε με κύριο άξονα τη ΝΔ είτε τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι βαθιά αντιλαϊκή».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας