Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΤσαπανίδου: «Χυδαία επίθεση του κ. Μητσοτάκη στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα...

Τσαπανίδου: «Χυδαία επίθεση του κ. Μητσοτάκη στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη»

Για χυδαία επίθεση «ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη» κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Σχολιάζοντας σχετική αναφορά του πρωθυπουργού -στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1– η κυρία Τσαπανίδου ισχυρίστηκε πως «ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες». Προσθέτντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του».

Αναλυτικά η δήλωση, αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους.

Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει.

Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας