Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για μια κοινωνία με λιγότερες...

Μητσοτάκης: Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα.

Πολλά ήταν από νωρίς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που περίμεναν τον πρωθυπουργό στο εκλογικό κέντρο. Όταν έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.
Με τα δύο παιδιά του έφτασε στο εκλογικό κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί του ήταν ο εορτάζων γιος του Κωνσταντίνος και η μικρή του κόρη Δάφνη.
Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο πρωθυπουργός δήλωσε σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα για τους πολίτες.

«Ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για υψηλότερους μισθούς κι καλύτερες δουλειές για καλύτερο ΕΣΥ για λιγότερες ανισότητες για μια πατρίδα πιο ισχυρή με σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη με προστατευμένα σύνορα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το έβδομο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς και το 361ο εκλογικό τμήμα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. «Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και σήμερα η ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας περνάει σ’ εσάς τους πολίτες. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά και καλή ψήφο. Ευχαριστώ πολύ, πρόσθεσε ο Κ. Μητσοτάκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας