Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2023: Θετικά τα πρώτα μηνύματα για τη ΝΔ

Εκλογές 2023: Θετικά τα πρώτα μηνύματα για τη ΝΔ

Οι κάλπες άνοιξαν από τις 7 το πρωί και η προσέλευση των ψηφοφόρων χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GOV NEWS, στην Πειραιώς επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς οι «πρωινοί» ψηφοφόροι φαίνεται να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ.

Πάντως, αυτό που επισημαίνουν στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης,  είναι ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και πως επιβάλλεται όλες και όλοι να πάνε μαζικά και να ψηφίσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα, διότι ο τόπος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση, που θα πάει τη χώρα μπροστά.

Να σημειωθεί, ότι «πάγια» μέχρι τις 12 το μεσημέρι ψηφίζουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, με τους νεότερους να πηγαίνουν στις κάλπες μετά τις 2 το μεσημέρι.

Στην Πειραιώς επικρατεί καλό κλίμα, καθώς θεωρούν πως οι πολίτες θα στηρίξουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς την  προηγούμενη τετραετία είδαν τα εισοδήματά τους να αυξάνονται, την ανεργία να μειώνεται και την ελληνική οικονομία να βγαίνει από το τέλμα των προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, αν το βράδυ της Κυριακής η ΝΔ φτάσει ή ακόμη καλύτερα ξεπεράσει το 36%, τότε στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται να διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου- αρχές Ιουλίου, η επίτευξη της αυτοδυναμίας θα αποτελεί έναν εφικτό στόχο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.