Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΓεραπετρίτης: Πρόκειται για μία εντολή αυτοδυναμίας

Γεραπετρίτης: Πρόκειται για μία εντολή αυτοδυναμίας

«Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η Νέα Δημοκρατία θα έχει μια πολύ σημαντική νίκη» τόνισε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Συνέχισε ως εξής:

«Θέλω να πω ότι ο ελληνικός λαός αξιολόγησε το παρελθόν αλλά ψήφισε για το μέλλον του. Ψήφισε σταθερότητα, συνέπεια, ευημερία και θέλω να πω ότι έδωσε με τον τρόπο αυτό μια καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να δεσμευτώ, όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της παράταξης, όπως και ο πρωθυπουργός μας, θα πει σε λίγο στη δήλωσή του ότι εμείς θα εργαζόμαστε σκληρά όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα για το καλό της πατρίδας μας. Γιατί για μας ένα είναι το σημαντικό να πάει μπροστά η χώρα η οποία χρειάζεται μεγάλες ρήξεις και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι η μόνη η οποία μπορεί να δεσμευθεί για μεγάλες ρήξεις, για μεγάλες αλλαγές, για την ευημερία του ελληνικού λαού.

»Σήμερα ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο, αλλά ψήφισε για τις επόμενες γενιές και δεσμευόμαστε με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, με εργατικότητα, χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να δούμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει […] Είπα καθαρά ότι πρόκειται για μία εντολή αυτοδυναμίας. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα ποσοστά τα οποία διαφαίνονται με την επιφύλαξη ότι θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα είναι τέτοια που νομίζω ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί ο τύπος της εντολής που δόθηκε σήμερα. Ευχαριστώ πολύ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας