Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: Συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και εγρήγορση για τη νέα αναμέτρηση...

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και εγρήγορση για τη νέα αναμέτρηση προς βουλευτές και υποψηφίους

Κατευθυντήριες γραμμές για την προεκλογική περίοδο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βουλευτές και υποψήφιους του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε την πρόσκληση με στόχο αφενός να συγχαρεί τα στελέχη της ΝΔ για την επιτυχία στις εκλογές του Μαΐου αλλά κυρίως να μεταδώσει μήνυμα εγρήγορσης και επιφυλακής και να κινητοποιήσει το σύνολο του μηχανισμού.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ζητήσει από τα στελέχη του να βρίσκονται σε γενική κινητοποίηση και εκλογική εγρήγορση, διαμηνύοντας ότι δεν  υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και χαλάρωσης μετά το καλό αποτέλεσμα της 21ης Μαιου καθώς και ότι όλα τα στελέχη της παράταξης θα ασξιολογηθούν για το βαθμό κινητοποίησής τους.

Παράλληλα, έχει επισημάνει ότι η κάλπη στις 25 Ιουνίου είναι άδεια. «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», είπε σε βίντεο στο TikTok, όπου κάλεσε τους πολίτες στις 25 Ιουνίου να πάνε να ψηφίσουν, αντί να πάνε στην παραλία. Η χαλάρωση και η αίσθηση μιας μεγάλης νίκης είναι, άλλωστε, αυτά που στο επιτελείο της ΝΔ θέλουν να καταπολεμήσουν, με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη να παίρνει πάνω του την ευθύνη να στείλει αυτό το μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας