Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑρνητικό το τεστ covid-19 του Κυριάκου Μητσοτάκη - Επιστρέφει στις περιοδείες

Αρνητικό το τεστ covid-19 του Κυριάκου Μητσοτάκη – Επιστρέφει στις περιοδείες

Το πρόγραμμά του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.

Επιστρέφει από αύριο στις περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στα καλά νέα της ημέρας, αναρτώντας παράλληλα και μία φωτογραφία, στην οποία αποτυπώνεται το αρνητικό τεστ, στο οποίο υπεβλήθη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνητικό το τεστ Covid – Επιστρέφει στην προεκλογική εκστρατεία

Με τον τρόπο αυτό, ο Πρόεδρος της ΝΔ προαναγγέλλει την επιστροφή του στα καθήκοντα, 20 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και το πέσιμο της αυλαίας της προεκλογικής περιόδου, περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, ενώ το βάρος των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των στελεχών της ΝΔ, που επίσης πραγματοποιούν περιοδείες θα πέσει στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Η στρατηγική της οδού Πειραιώς, θα προτάξει το θετικό λόγο και την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος της επόμενης τετραετίας, με τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει «κόκκινη κάρτα» σε τυχόν φαινόμενα εφησυχασμού και χαλάρωσης και να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στις κάλπες και να επαναβεβαιώσουν το δρόμο που οι ίδιοι άνοιξαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Καθαρή αυτοδυναμία για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας είναι το διακύβευμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας