Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές»

ΣΥΡΙΖΑ: «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για επένδυση «στην ένταση και την πόλωση», για «κυπατζίδικες διαρροές» και προσπάθεια να γυρίσει τη Θράκη «σε σκοτεινές εποχές».

Για επένδυση «στην ένταση και την πόλωση», για «κυπατζίδικες διαρροές» και προσπάθεια να γυρίσει τη Θράκη «σε σκοτεινές εποχές» κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση, με τίτλο: «Μετά τη στοχοποίηση Μητσοτάκη, ήρθαν και οι ανερυθρίαστοι εκβιασμοί Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα».

Υποστηρίζει πως η Ντόρα Μπακογιάννη «επισκέφτηκε τη Θράκη προκειμένου να εκβιάσει ανερυθρίαστα τη μειονότητα με τη φράση: “Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω”».

Κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για «κυπατζίδικες διαρροές» και προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές». Διακηρύσσοντας ότι «θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση, αναφέρει: «Αφού ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε για μέρες τη μουσουλμανική μειονότητα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αγνοήσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών, επενδύοντας στην ένταση και την πόλωση, η κα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Θράκη προκειμένου να εκβιάσει ανερυθρίαστα τη μειονότητα με τη φράση: “Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω”.

Με αυτές τις πρακτικές όπως και τις κυπατζίδικες διαρροές περί «πληροφοριών» και δήθεν «μυστικών επισκέψεων» Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές.

Θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί του».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας