Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗ ΝΔ διέγραψε τον Σπήλιο Κρικέτο για τις απαράδεκτες δηλώσεις του

Η ΝΔ διέγραψε τον Σπήλιο Κρικέτο για τις απαράδεκτες δηλώσεις του

Η ΝΔ ανακοίνωσε τη διαγραφή του υποψήφιου βουλευτή της, Σπήλιου Κρικέτου, γιατί «απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Ο Σπήλιος Κρικέτος, τέθηκε από σήμερα (16/6) εκτός Νέας Δημοκρατίας. Όπως γνωστοποίησε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, με απόφαση του Παύλου Μαρινάκη διαγράφτηκε. Γιατί «απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, αναφέρει: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας