Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜέΡΑ25: «Να περάσει η Ενημέρωση στον έλεγχο των πολιτών»

ΜέΡΑ25: «Να περάσει η Ενημέρωση στον έλεγχο των πολιτών»

Το ΜέΡΑ25 χαρακτηρίζει «συγκλονιστική» την «αποκάλυψη του ΧΥΖ Contagion για το Protagon» και προτείνει «να περάσει η Ενημέρωση στον έλεγχο των πολιτών».

Ως «συγκλονιστική» χαρακτηρίζει το ΜέΡΑ25 την «αποκάλυψη του ΧΥΖ Contagion για το Protagon». Σε ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου του κόμματος γίνεται λόγος για «μονοκρατορία Μητσοτάκη», κατά την οποία, «ο ασφυκτικός έλεγχος του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ, εξασφαλίζει την “ομερτά”». Η πρόταση του ΜέΡΑ25 είναι «να περάσει η Ενημέρωση στον έλεγχο των πολιτών, μέσω Διαβουλευτικού Συμβουλίου Κληρωτών και Εκλεγμένων Πολιτών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση, ανφέρει: «H αποκάλυψη του ΧΥΖ Contagion για το Protagon είναι συγκλονιστική για ένα μόνο λόγο: για το ότι την καλύπτει πηχτή, αδιαπέραστη σιγή.

Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο-τα περισσότερα ή όλα τα “μαγαζιά” της “χώρας 107 στην Ελευθερία του Τύπου”, χρησιμοποιούν την ίδια τακτική, για τις “ειδικές αποστολές” που συνθέτουν το παζλ εκβιασμών και αλληλοεξυπηρετήσεων που συνοπτικά αποκαλούμε “διαπλοκή”. Το “Protagon” είναι απλά το πιο πρόσφατο που μαθεύτηκε, ίσως επειδή έκανε το “έξτρα βήμα” να καταφύγει σε “φωτογραφίες αποθήκης”.

Αυτό που είναι καινούργιο σχετικά φαινόμενο και γιγαντώθηκε επί μονοκρατορίας Μητσοτάκη είναι ότι ο ασφυκτικός έλεγχος του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ, εξασφαλίζει την “ομερτά”. Το πέπλο μυστικότητας που διασφαλίζει όχι απλά ότι δεν θα υπάρξει έλεγχος και συνέπειες σε όσους ροκανίζουν τον κορμό της Δημοκρατίας, αλλά ούτε καν ενημέρωση των πολιτών για τις σκοτεινές τους δραστηριότητες.

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη έχει προτείνει καιρό τώρα τη λύση: Να περάσει η Ενημέρωση στον έλεγχο των πολιτών, μέσω Διαβουλευτικού Συμβουλίου Κληρωτών και Εκλεγμένων Πολιτών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας