Κικίλιας: Στο Βερολίνο με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου

Ο υπουργός Τουρισμού μεταβαίνει στο Βερολίνο με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Θα συναντηθεί με τους επικεφαλής αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας.

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και μεγάλους tour operators της Γερμανίας.

Στο πλαίσιο προσέλκυσης ταξιδιωτών τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και της προσπάθειας για περαιτέρω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Επιπλέον, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε εκπροσώπους όλων των μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.

Αύριο, Δευτέρα 5/9, ο κ. Κικίλιας θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής Πολιτικής του Ομίλου της Lufthansa, τον διευθύνοντα σύμβουλο της «DER Turistik», με τον πρόεδρο του DRV (Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας) και με τον πρόεδρο της «ATTIKA Reisen».

Επίσης, θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Condor και δείπνο με στελέχη της TUI (επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών, διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων κ.α.).

Να σημειώσουμε πως η Γερμανία αποτελεί τον πρώτο σταθμό σε μια σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Τουρισμού σε χώρες της Βόρειας και της Κεντρικής Ευρώπης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More