Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΕκδόθηκε η ΠΝΠ για ενίσχυση του ΕΚΑΒ από μεικτά πληρώματα Πυροσβεστικής -...

Εκδόθηκε η ΠΝΠ για ενίσχυση του ΕΚΑΒ από μεικτά πληρώματα Πυροσβεστικής – Στρατού

Στη δημοσιότητα οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας ανάγκης ενίσχυσης της στελέχωσης των πληρωμάτων στα ασθενοφόρα των δομών του ΕΚΑΒ.

Αμέσως μετά την προαναγγελία της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου από τον Πρωθυπουργό για την αξιοποίηση των μέσων της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων στον τομέα των διακομιδών του ΕΚΑΒ, δόθηκε στο φως της δημοσιότητας το πλήρες κείμενο που την επικυρώνει.

Τις σχετικές ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ έκανε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τη σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, διευκινίζοντας ότι η σχετική πρωτοβουλία , δεν αποτελεί υποκατάστατο του συνολικού σχεδιασμού για το ΕΚΑΒ καθώς οι αλλαγές θα προχωρήσουν, όπως έχουν δρομολογηθεί.

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε ότι έχουμε στα χέρια μας τον μπλε φάκελο όπου καταγράφονται οι προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας. «Ο πρωθυπουργός μας έδωσε σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει στο υπουργείο Υγείας» είπε ο υπουργός και προσέθεσε ότι στόχος είναι η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Από τη δική μας πλευρά όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοιδης, υπάρχει δέσμευση να αφοσιωθούμε και να εργαστούμε σκληρά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας