Γ. Οικονόμου: Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στην Ελλάδα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι την Πέμπτη (8/9) ξεκινά το Ράλλυ Ακρόπολις με ένα μοναδικό θέαμα στο ΟΑΚΑ.

Για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις μίλησε  σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «το Rally Acropolis ξεκινά την Πέμπτη με ένα μοναδικό θέαμα στο ΟΑΚΑ, σε μία υπερειδική ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χλμ. με παράλληλη χάραξη» και συμπλήρωσε ότι «με σχέδιο η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπά τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα».

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε στην Παύλιανη Φθιώτιδας για την ειδική παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ελληνικής συμμετοχής των Καρέλλη και Μαχαίρα. Από κει, με ανάρτησή του τόνισε ότι «φέτος η πρόκληση είναι η εδραίωση της Φθιώτιδας ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή των αγώνων, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More