Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης στους ακτοπλόους: Ρίξτε τις τιμές, έχετε περιθώριο

Αυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης στους ακτοπλόους: Ρίξτε τις τιμές, έχετε περιθώριο

Το κυβερνητικό μήνυμα προς τους εκπροσώπους της ελληνικής ακτοπλοΐας ήταν σαφές και αρκετά αυστηρό: άμεση ανάγκη μείωσης των τιμών, καθώς οι ακτοπλόοι φαίνεται πως έχουν περιθώρια προς τα κάτω έως και 30%.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, και του πρόεδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, Σπύρου Πασχάλη, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα των πολύ υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Το κυβερνητικό μήνυμα προς τους εκπροσώπους της ελληνικής ακτοπλοΐας ήταν σαφές και αρκετά αυστηρό: άμεση ανάγκη μείωσης των τιμών, καθώς οι ακτοπλόοι φαίνεται πως έχουν περιθώρια προς τα κάτω έως και 30%, προκειμένου να διευκολυνθούν οικονομικά οι πολίτες στις καλοκαιρινές μετακινήσεις τους.

Πριν τη συνάντηση με τον κ. Πασχάλη και τους εκπροσώπους της ακτοπλοΐας, είχε προηγηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία -πλην του Άκη Σκέρτσου- του Γιάννη Μπρατάκου, του Σταύρου Παπασταύρου και των υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, προκειμένου να καθοριστεί η κυβερνητική στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να ενημερώνει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα θέματα της ναυτιλίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας