Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΗχηρά ονόματα, ακόμα και Βουλευτές, προσανατολίζεται να «ρίξει» το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές...

Ηχηρά ονόματα, ακόμα και Βουλευτές, προσανατολίζεται να «ρίξει» το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές κάλπες

Το στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να πετύχει ανασύνταξη αυτοδιοικητικών δυνάμεων κατά το μοντέλο των Εθνικών Εκλογών.

Από τις πυρετώδεις διαδικασίες εξέτασης της ονοματολογίας κάθε Δήμου και Περιφέρειας της χώρας ξεχωριστά, από την Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Χαριλάου Τρικούπη, ακόμα δεν έχει βγει «λευκός καπνός». Το στοίχημα του Νίκου Ανδρουλάκη είναι να πετύχει ανασύνταξη αυτοδιοικητικών δυνάμεων κατά το μοντέλο των Εθνικών Εκλογών.

Νέα κι επιτυχημένα στελέχη, ακόμα κι εκλεγμένα φαβορί του ελληνικού κοινοβουλίου, με παράλληλη, άτακτη απομάκρυνση πολυχρησιμοποιημένων και φθαρμένων προσώπων και από τους δύο βαθμούς της τοπική αυτοδιοίκησης αναμένεται να φιγουράρουν στις λίστες των εκλεκτών υποψηφίων που θα στηρίξει η Χαριλάου Τρικούπη.

Η ονοματολογία των υποψηφίων οργιάζει τις τελευταίες ημέρες, όπως και των αυτή των  «συνταξιοδοτηθέντων» συντρόφων. Άπαντες ωστόσο, περιμένουν ένα τηλεφώνημα, δεδομένου ότι δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος πριν το πέρας της τρέχουσας εβδομάδας.

Ενδεικτικά των ονομάτων που θα αποτελέσουν «άσσο» στο μανίκι του προέδρου, είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, που προορίζεται σύμφωνα με πληροφορίες για τον Δήμο Αθηναίων. Αλλά και του βουλευτή Κέρκυρας, Δημήτρη Μπιάγκη, που το κόμμα θέλει να τον «ρίξει» στη μάχη διεκδίκησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, σε συνάρτηση με την έκταση που θα λάβει η επιχείρηση «στελεχειακής εκκαθάρισης» και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, αναμένεται να κρίνει και το ορθόν του εγχειρήματος, δεδομένου του «λιποβαρή πάγκου» που έχει στη διάθεσή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος και της οριακά επικίνδυνης όποιας αποψίλωσης επιχειρηθεί… δεδομένων των εύθραυστων, πρόσφατα ανακτηθέντων δυνάμεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας