Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΜάντζος: «Μνημείο αναξιοπιστίας και ομολογία πελατειακής αντίληψης η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας»

Μάντζος: «Μνημείο αναξιοπιστίας και ομολογία πελατειακής αντίληψης η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας»

Ο Δ. Μάντζος θεωρεί πως η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας «απέδειξε τον τραγελαφικό και ευκαιριακό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις μεταρρυθμίσεις» η ΝΔ.

«Μνημείο αναξιοπιστίας και ομολογία της πελατειακής αντίληψης, που χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης. Η Νέα Δημοκρατία έμεινε πιστή στις παραδόσεις της παράταξής της και την αλήστου μνήμης αγροφυλακή του κ. Πολύδωρα».

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος. Προσθέτοντας ότι «πρωτίστως όμως απέδειξε τον τραγελαφικό και ευκαιριακό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις μεταρρυθμίσεις η Κυβέρνηση του “πολυδιάστατου εκσυγχρονισμού”».

Αναλυτικά, ο κύριος Μάντζος, αναφέρει: «Μνημείο αναξιοπιστίας και ομολογία της πελατειακής αντίληψης, που χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης. Η Νέα Δημοκρατία έμεινε πιστή στις παραδόσεις της παράταξής της και την αλήστου μνήμης αγροφυλακή του κ. Πολύδωρα.

Πρωτίστως όμως απέδειξε τον τραγελαφικό και ευκαιριακό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις μεταρρυθμίσεις η Κυβέρνηση του “πολυδιάστατου εκσυγχρονισμού”.

Έκανε σύμβολο της “μεταρρύθμισής” της την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Παρά τις τυμπανοκρουσίες και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ότι δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω, τελικά οι 1.060 αστυνομικοί, που σημειωτέον δεν επιχείρησαν ποτέ στα ΑΕΙ, θα μάθουν το μέλλον τους μόλις λήξει η διχογνωμία ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τον αρμόδιο Υπουργό.

Τα Πανεπιστήμια πρέπει να φυλάσσονται όπως σε όλη την Ευρώπη ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία τους, κάτι που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε από την πρώτη στιγμή».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας