Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚατώτατος μισθός και κάρτα εργασίας στην ατζέντα των Επιμελητηρίων Ελλάδας και Υπουργού...

Κατώτατος μισθός και κάρτα εργασίας στην ατζέντα των Επιμελητηρίων Ελλάδας και Υπουργού Εργασίας

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, είχε αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κατά την οποία ετέθησαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επιμελητηριακή κοινότητα.

Η αύξηση στον κατώτατο μισθό και η εφαρμογή της κάρτας εργασίας ήταν δυο από τα βασικά θέματα συζήτησης στην πρόσφατη συνάντηση της διοικητικής επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) με τον νέο υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΕ, η συνάντηση αποτελεί επιστέγασμα των διαχρονικά καλών σχέσεων που έχει ο κ. Γεωργιάδης με την ΚΕΕΕ, καθώς ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι, και από τον νέο θεσμικό ρόλο του, θα είναι δίπλα στην επιμελητηριακή κοινότητα. Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν ήταν η αύξηση στον κατώτατο μισθό αλλά και η εφαρμογή της κάρτας εργασίας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης, δήλωσε: «Η συνάντηση με τον νέο υπουργό Εργασίας και διαχρονικά καλό φίλο των Επιμελητηρίων, κ. Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα. Ετέθησαν τα ζητήματα τα οποία απασχολούν την επιμελητηριακή κοινότητα και εκκινήσαμε έναν γόνιμο διάλογο προς όφελος των ελληνικών επιχειρήσεων».

Εκτός από τον πρόεδρο, την Ένωση εκπροσώπησαν ο Α’ αντιπρόεδρος, Ιορδάνης Τσώτσος, ο Δ’ αντιπρόεδρος, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο γγ, Παναγιώτης Αγνιάδης και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Εμμανουήλ Αλιφιεράκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας