Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Σχέδια που πλήττουν τη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής της...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Σχέδια που πλήττουν τη βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας, θα μας βρουν απέναντι»

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Ά. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων», σχολιάζουν σε κοινή δήλωσή τους ο Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε Εργασίας και Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Ά. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.

Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίηση τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων», επισημαίνουν σε κοινή δήλωσή τους ο Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε Εργασίας και Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μια άναρχη συζήτηση μέσω δηλώσεων και διαρροών, που αλλάζουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα.
Περιμένουμε το σχετικό σχέδιο νόμου ώστε να τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και των επιχειρήσεων», προσθέτουν στη δήλωσή τους και καταλήγουν:

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται στην πράξη την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Σχέδια που πλήττουν αυτήν τη σταθερή θέση μας, θα μας βρουν απέναντι».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας