Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣτήριξη Τσακαλώτου-Παππά στην Έφη Αχτσιόγλου για τις έμφυλες επιθέσεις που δέχεται

Στήριξη Τσακαλώτου-Παππά στην Έφη Αχτσιόγλου για τις έμφυλες επιθέσεις που δέχεται

Δεν είναι πρώτη φορά που η Έφη Αχτσιόγλου αποτελεί στόχο έμφυλης επίθεσης.

Την απόλυτη στήριξη και αλληλεγγύη του στην Έφη Αχτσιόγλου για τις «έμφυλες επιθέσεις που δέχεται», όπως και όλες οι συντρόφισσες που πήραν την πρωτοβουλία υποστήριξής της εκφράζει με δήλωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στην δήλωσή του αναφέρει: «Δεν είναι πρώτη φορά που η Έφη Αχτσιόγλου αποτελεί στόχο έμφυλης επίθεσης. Η διάκριση λόγω φύλου, ο σεξισμός που χαρακτηρίζει το ιδιαίτερο είδος καταπίεσης και βίας σε βάρος των γυναικών εμφιλοχωρεί σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες και έχει δυστυχώς σημαντική θέση και στην πολιτική. Δεν «καταπίνεται» μια νέα, μορφωμένη, έξυπνη και ικανή γυναίκα να παίζει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα.

Νίκος Παππάς: «Στεκόμαστε αυτονόητα δίπλα σε κάθε σύντροφο και σε κάθε συντρόφισσα που δέχεται σεξιστικές επιθέσεις».

 

Την συμπαράστασή του στην Έφη Αχτσιόγλου για τις «σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται», εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: «Στεκόμαστε αυτονόητα δίπλα σε κάθε σύντροφο και σε κάθε συντρόφισσα που δέχεται σεξιστικές επιθέσεις.

Όπως τώρα στην Έφη, έτσι και παλιότερα στην Κατερίνα και στη Ρένα. Κάθε ένας και κάθε μια από εμάς πρέπει να κρίνεται για τις πολιτικές του απόψεις. Όχι για το φύλο του ή για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Οτιδήποτε άλλο είναι έξω από τον κώδικα των αξιών μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας