Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΚΚΕ: «Πιο βαθιά εμπλοκή, με ανυπολόγιστες συνέπειες, στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

ΚΚΕ: «Πιο βαθιά εμπλοκή, με ανυπολόγιστες συνέπειες, στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία»

Το ΚΚΕ αναφέρει πως «η εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας στην Ουκρανία περνάει σε ανώτερο και πιο επικίνδυνο για το λαό μας επίπεδο».

Το ΚΚΕ καταγγέλει πως «η εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας στην Ουκρανία περνάει σε ανώτερο και πιο επικίνδυνο για το λαό μας επίπεδο». Επικαλούμενο πρόσφατα δημοσιεύματα, σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, επισημαίνει πως η κυβέρνηση «εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά το λαό μας στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία περνάει σε ανώτερο και πιο επικίνδυνο για το λαό μας επίπεδο, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση, υλοποιώντας τις πρόσφατες αποφάσεις-υποδείξεις του ΝΑΤΟ ως μέλος του, ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με την αντιδραστική κυβέρνηση Ζελένσκι της Ουκρανίας.

Τόσο τα δημοσιεύματα όσο και οι ευχαριστίες του Ζελένσκι στον Μητσοτάκη αποδεικνύουν πως η ελληνική κυβέρνηση, με γραμμή αναβάθμισης των στρατηγικών συμφερόντων της αστικής τάξης και διεκδικώντας τα εύσημα των ΝΑΤΟικών συμμάχων της, εμπλέκει ακόμα πιο βαθιά το λαό μας στο μακελειό του ιμπεριαλιστικού πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο αυτής της επικίνδυνης συμφωνίας; Ποιες είναι οι δεσμεύσεις που απορρέουν για τη χώρα μας; Τι συνιστούν οι λεγόμενες εγγυήσεις ασφάλειας” για την Ουκρανία; Όλα αυτά είναι κρίσιμα ερωτήματα στα οποία η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας