Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΜητσοτάκης: «Σε αυτό το "ως εδώ" πρέπει να δώσουμε περιεχόμενο»

Μητσοτάκης: «Σε αυτό το “ως εδώ” πρέπει να δώσουμε περιεχόμενο»

Ο πρωθυπουργός -με ανάρτησή του στα ΜΚΔ- τονίζει, αναφορικά με την οπαδική βία, ότι σε «αυτό το "ως εδώ" το οποίο φωνάζουμε ήρθε η ώρα να του δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο».

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε -με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφερόμενος στη σημερινή ευρεία σύσκεψη για την οπαδική βία- ότι σε «αυτό το “ως εδώ” το οποίο φωνάζουμε ήρθε η ώρα να του δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο».

Ο πρωθυπουργός προσέθεσε: «Να χτίσουμε πάνω στην πρόοδο η οποία έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι αρκετή όμως. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τον Προέδρο της UEFA, Aleksander Čeferin για τη συμβολή του».

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε όχι μόνο τους εθνικούς, αλλά και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στο μέτωπο της αποτροπής της βίας και της τιμωρίας όσων ανέχονται, ευνοούν και τελικά διαπράττουν τέτοια περιστατικά βίας».

Καταλήγοντας: «Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι και θα είναι συνολική. Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη, στη μνήμη του Άλκη, άλλων θυμάτων, αλλά κυρίως το οφείλουμε και στα εκατομμύρια των φιλάθλων. Των αγνών φιλάθλων που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, με τις οικογένειές τους, για τους οποίους τα σπορ, και ειδικά το ποδόσφαιρο, είναι μια πηγή χαράς, είναι μια πηγή διασκέδασης. Και αυτούς τους στόχους που από κοινού θέσαμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους πετύχουμε».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας