Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑπασφάλισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για αντάρτες και... «αλλόπιστους» του ΠΑΣΟΚ

Απασφάλισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για αντάρτες και… «αλλόπιστους» του ΠΑΣΟΚ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Κωνσταντινόπουλος διαπίστωσε την «παράλειψη» στελεχών του κόμματος να συνδράμουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν στην στήριξη του εκλεκτού του Κινήματος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τη συγκρότηση κώδικα δεοντολογίας και τη διαγραφή όσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια συνδυασμών άλλων κομμάτων στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ζητάει από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Με μια ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επικρίνει ακόμη και τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη για επιλογές του και προειδοποιεί για λάθος μηνύματα προς την κοινωνία.

“Όλα αυτά τα φαινόμενα, οι συμπεριφορές και οι προσωπικές στρατηγικές, πρέπει να σταματήσουν σήμερα, δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Οφείλουμε να θεσπίσουμε κανόνες που να μας δεσμεύουν όλους. Να στείλουμε μήνυμα στην κοινωνία ότι δεν είμαστε μια ομάδα παραγόντων που στόχος μας είναι η “καρέκλα”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο στην Τρίπολη, όταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος, βρέθηκε σε κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο, όπου ανακοίνωσε παρουσία του κ.Ανδρουλάκη την στήριξή του στον «πράσινο» υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Κουτσούλη.

Σύμφωνα με παριστάμενους, ο κ.Κωνσταντινόπουλος αισθάνθηκε βαθιά ενοχλημένος από την «παράλειψη» στελεχών του κόμματος να συνδράμουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν στην στήριξη του εκλεκτού του Κινήματος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε

«Χρειάζονται ενιαίοι κανόνες, αρχές και αξίες που να σηματοδοτήσουν την πραγματική αλλαγή στην πράξη και όχι στα λόγια.
Αναρωτήθηκα, πως θα επιτρέπεται σε στελέχη μας, που κατεβαίνουν με αλλά ψηφοδέλτια στις περιφέρειες να μπαίνουν υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος μετά !
Είναι απίστευτο ότι δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση στήριξη στον Δημήτρη , άνθρωποι που ήθελαν να είναι βουλευτές του κόμματος».
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας