Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΖελένσκι: «Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Μητσοτάκη»

Ζελένσκι: «Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Μητσοτάκη»

Σ' εξέλιξη είναι η σημερινή (21/8) συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ο οποίος, σε ανάρτησή του, μίλησε για «ουσιαστικές διαπραγματεύσεις».

Σ’ εξέλιξη βρίσκεται η σημερινή (21/8) συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο οποίος, φτάνοντας στην Ελλάδα, έκανε σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Όπου, ανέφερε ότι θα υπάρξουν «ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και την ελληνική αντιπροσωπεία». Ανακοινώνοντας και τη συνάντηση με την Ελληνίδα ομόλογό του, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η ατζέντα είναι όλα όσα μπορούμε να κάνουμε μαζί για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία στο κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι», τόνισε ο κύριος Ζελένσκι. Προσθέτοντας ότι θα έχει συνάντηση με τους ηγέτες των Βαλκανίων για τον συντονισμό της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης, την αμυντική συνεργασία και την ασφάλεια, όπως και ξεχωριστές συνομιλίες για διμερή θέματα.

Ακόμα, προανήγγειλε συνάντηση με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Κάθε μέρα ενισχύουμε το κράτος μας, τους πολεμιστές μας και τη συνεργασία μας με τους εταίρους», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας