Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική«Έκκληση» Παπαδημούλη για παρουσία Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο

«Έκκληση» Παπαδημούλη για παρουσία Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο

«Στο Διαρκές μας Συνέδριο το Σάββατο, προσβλέπω - και θεωρώ επιβεβλημένο, ότι θα είναι παρών και θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας».

«Στο Διαρκές μας Συνέδριο το Σάββατο, προσβλέπω – και θεωρώ επιβεβλημένο, ότι θα είναι παρών και θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος «ιστορικό ηγέτη» που «παραμέρισε για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ.Παπαδημούλης επανέλαβε την στήριξή του στο φαβορί της εκλογικής κούρσας, «Θεωρώ την Έφη Αχτσιόγλου ως την καταλληλότερη για να ηγηθεί στον αγώνα για την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νέα, συγκροτημένη, ενωτική και έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, σε κρίσιμα πόστα και τα έχει πάει μια χαρά» δήλωσε.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε το καλωσόρισμα που απήυθυνε νωρίτερα και ο έτερος υποψήφιος διεκδικητής της προεδρίας του κόμματος, Νίκος Παππάς. «Όλες οι υποψηφιότητες είναι καλοδεχούμενες. Η πρόσθετη υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, αυξάνει το ενδιαφέρον και την δημοσιότητα, και μας βοηθάει να κερδίσουμε το στοίχημα της μαζικής συμμετοχής σε αυτή τη γιορτή δημοκρατίας, που είναι η εκλογή του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε επιλέγοντας όμως προσεχτικά τα λόγια του για να «ζυγίσει» τη νέα υποψηφιότητα.

«Πείτε με παραδοσιακό, πείτε με συντηρητικό, αλλά πιστεύω ότι για να διεκδικήσει κανείς το κορυφαίο πόστο ενός κόμματος, πρέπει προηγουμένως, για ικανό χρονικό διάστημα, να έχει αναλάβει έναν τομέα ευθύνης, να έχει παραγάγει έργο, να έχει δώσει δείγμα γραφής και μετά να δοκιμάσει για ψηλότερα».

 

Όπως διαπίστωσε ο έμπειρος πολιτικός «Αυξάνεται το πολιτικό ενδιαφέρον, ο διάλογος, η πολιτική αντιπαράθεση και αυτό θα βοηθήσει τη συμμετοχή. Προσβλέπω η Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει σε λίγες μέρες να πάρει όλα τα πρόσθετα αναγκαία μέτρα για να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτή η συμμετοχή.

Που σημαίνει ότι, κατά τη γνώμη μου, πρέπει, πέρα από τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων σε οργανώσεις, που έχει συμφωνηθεί, πιστεύω ότι θα βοηθήσει και το τηλεοπτικό ντιμπέιτ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας