Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Κερδίζει έδαφος η πρόταση Παππά για διεξαγωγή debate μεταξύ υποψηφίων

ΣΥΡΙΖΑ: Κερδίζει έδαφος η πρόταση Παππά για διεξαγωγή debate μεταξύ υποψηφίων

Η είσοδος Κασσελάκη και ο επικοινωνιακός ντόρος γύρω από την υποψηφιότητά του φαίνεται να φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά την επικοινωνιακή «θύελλα» που προκάλεσε η υποψηφιότητα Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι υποψήφιοι εμφανίζονται πρόθυμοι να βγουν από τον «συμφωνημένο λήθαργο» στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών, σε ένδειξη σεβασμού προς τους πληγέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, παρουσία και των πέντε υποψηφίων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το ενδεχόμενο και η ημερομηνία διεξαγωγής debate.

Μέχρι στιγμής και παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις σε δημόσιο «διάλογο» του υποψηφίου προέδρου Νίκου Παππά, η Έφη Αχτσιόγλου δεν έχει σηκώσει με σαφή διάθεση συμμετοχής το «γάντι». Ο Στέφανος Τζουμάκας αποδέχτηκε την πρόσκληση, ωστόσο, προσέκρουσε στην αρνητική στάση Τσακαλώτου, γεγονός που άφηνε μετέωρη την πρόσκληση μέχρι πρότινος.

Η είσοδος Κασσελάκη και ο επικοινωνιακός ντόρος γύρω από την υποψηφιότητά του φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα, με την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου ως πιθανή ημερομηνία τηλεοπτικής συνάντησης των υποψηφίων για την κρίσιμη μάχη διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να είναι πάντα πάνω στο τραπέζι.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας