Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΑδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που απλώς έγινε διάσημος

Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που απλώς έγινε διάσημος

Το να έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες, αυτό πραγματικά αποτελεί πολιτική καταξίωση.

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ο υπουργός Εργασίας, είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «είναι ένας άνθρωπος που απλώς έγινε διάσημος, τελεία». Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «η πολιτική δεν είναι αγώνας δρόμου 100 μέτρων, είναι μαραθώνιος. Το να εμφανιστεί κάποιος και να κάνει εντύπωση είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι τόσο σπάνιο, ούτε τόσο δύσκολο».

«Το να έχει διάρκεια στην πολιτική και να κερδίζει διαδοχικές μάχες, αυτό πραγματικά αποτελεί πολιτική καταξίωση«, επισήμανε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στην δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, πως αν εκλεγεί θα βάλει τέλος στο 41% της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν είναι λίγο αλαζoνικό ένας άνθρωπος που ακόμα δεν έχει εκλεγεί ούτε στο πρώτο του αιρετό αξίωμα, να κάνει μια τόσο βαρύγδουπη δήλωση;».

«Ο κύριος Κασσελάκης, συμπαθής καθ’ όλα, ας πάρει πρώτα το πρώτο του αιρετό αξίωμα, ας πάρει εντολή από τους συμπολίτες του να τους εκπροσωπήσει και μετά να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Προς το παρόν δεν ξέρω καν αν είχε εκλεγεί πρόεδρος πενταμελούς συμβουλίου στο δημοτικό», πρόσθεσε.

Επιπλέον, δήλωσε ότι του προκαλεί εντύπωση, που ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μέτωπο με τις «οffshore» εταιρείες, έχει υποψήφιο για την αρχηγία του κόμματος κάποιον που «έχει πλοίο», δεν έχει δηλώσει τη σημαία του πλοίου και «κατά 99% είναι σε offshore, γιατί έτσι είναι τα πλοία στην ποντοπόρα ναυτιλία. Άμα ήταν σε ελληνική σημαία θα το ξέραμε».

Σχετικά με το «γκελ» που έχει το «φαινόμενο Κασσελάκης», ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι « στο χώρο της κεντροαριστεράς υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο έλλειμμα και της αριστεράς εν γένει. Άρα είναι λογικό και έξυπνο εκ μέρους του, αντί να προσπαθήσει να κάνει την πολιτική του σταδιοδρομία στην πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, όπου το στιλ του ταιριάζει περισσότερο αλλά εκεί θα είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, επέλεξε να πάει στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει κενό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας