Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣτ. Τζουμάκας: Το θέμα Κασσελάκη κάποιοι κύκλοι το έφτιαξαν

Στ. Τζουμάκας: Το θέμα Κασσελάκη κάποιοι κύκλοι το έφτιαξαν

Διάφοροι θέλουν να επηρεάζουν τα κόμματα, να έχουν πρόσβαση σε αυτά και να αλλάζουν την ατζέντα.

 

Συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΤ  ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον έτερο συνυποψήφιο του, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το θέμα Κασσελάκη κάποιοι κύκλοι το έφτιαξαν».

Παρομοιάζοντας τον νέο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ με… τις πυρκαγιές δήλωσε ότι όπως τις πυρκαγιές κάποιοι τις βάζουν έτσι και την υποψηφιότητα Κασσελάκη κάποιοι κύκλοι την έφτιαξαν. «Δεν ήρθε ξαφνικά ένα θέμα. Κάποιοι το έφτιαξαν. Διάφοροι κύκλοι θέλουν να επηρεάζουν τα κόμματα, να έχουν προσβαση σε αυτά και να αλλάζουν την ατζέντα» υποστήριξε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό.

Μιλώντας για τους άλλους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τζουμάκας άφησε αιχμές για τη στάση του καθενός.

«Βρισκόμαστε και συνομιλούμε. Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις. Είναι μεγάλο κόμμα. Είναι θεμιτό ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. Άλλοι κάνουν πολιτική, όπως ορίζω εγώ τον εαυτό μου και άλλοι πολιτικό συνδικαλισμό» δήλωσε ενώ ερωτηθείς για το ποιον από τους συνυποψηφίους του ή τους συντρόφους του στο κόμμα εννοεί, αρνήθηκε να τους κατονομάσει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας