Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚακοκαιρία Daniel: Θέμα συντονισμού του στρατού αλλά με αστερίσκους εγείρει ο Αποστολάκης...

Κακοκαιρία Daniel: Θέμα συντονισμού του στρατού αλλά με αστερίσκους εγείρει ο Αποστολάκης για περιπτώσεις καθυστερήσεων

«Ο στρατός για να προετοιμαστεί να παρέμβει χρειάζεται εντολή από την Πολιτική Προστασία», σχολίασε αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διαχείριση δυνάμεων και όχι σε αυτές καθαυτές τις πρωτοβουλίες απεγκλωβισμού και διάσωσης από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας.

Τη μεγάλη ανησυχία του για τον συνολικό αριθμό των νεκρών που θα αφήσει πίσω της η κακοκαιρία Daniel, εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης επιχειρώντας όμως μία δίκαιη κατανομή των ευθυνών για τυχόν καθυστερήσεις που καταγγέλλουν πολίτες της ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλίας.

Ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε πως υπήρξε καθυστέρηση στην παρέμβαση του στρατού και πως όλα είναι θέμα συντονισμού, ενώ είπε πως η Λάρισα ανταποκρίθηκε καλά στο θέμα των πλημμυρών καθώς στην πόλη είχαν γίνει αντιπλημμυρικά έργα.

Όπως όμως διευκρίνισε «Ο στρατός για να προετοιμαστεί να παρέμβει χρειάζεται εντολή από την Πολιτική Προστασία», σχολίασε αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διαχείριση δυνάμεων και όχι σε αυτές καθαυτές τις πρωτοβουλίες απεγκλωβισμού και διάσωσης από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας