Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠαππάς: «Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για ό,τι συνέβη στη Θεσσαλία»

Παππάς: «Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για ό,τι συνέβη στη Θεσσαλία»

«Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν έχει οργανόγραμμα» διαπίστωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη, «Δεν φταίει ο κακός μας ο καιρός. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες» σχολίασε και κατέδειξε τους «υπόπτους».

Για «πολιτικές ευθύνες» έκανε λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Παππάς, σχετικά με τις καταστροφές στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel.

«Το φαινόμενο είναι σφοδρό, αλλά για το ό,τι το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας δεν έχει οργανόγραμμα, δεν φταίει ο κακός μας ο καιρός, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και νομίζω πως τώρα θα πρέπει να είναι και λίγο πιο λεπτομερείς στις εξηγήσεις τους άνθρωποι που χρόνια θέσεις ευθύνης» ανέφερε ο κ.Παππάς.

«Άκουγα τον κ. Αγοραστό και αναρωτιόμουνα ποιος είναι περιφερειάρχης τα 12 τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε μια γραφειοκρατία, απροσδιόριστη, η οποία τον εμποδίζει τι να κάνει ακριβώς; Στη Θεσσαλία είναι ο πρώτος κρατικός λειτουργός, με κονδύλια, με δυνατότητα να σχεδιάζει, να προτεραιοποιεί, να υλοποιεί. Τώρα μιλάμε για καθαρισμούς ρεμάτων κόστους 500.000 ευρώ και δεν έγιναν. Είμαστε τρία χρόνια μετά τον Ιανό που ήταν τέτοιες μέρες που εγώ, ο Σπίρτζης και ο Ζαχαριάδης πήραμε εντολή νωρίς το πρωί να πάμε στην Καρδίτσα, που είχε πλημμυρίσει και λίγες μέρες μετά εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης μισό δις αντιπλημμυρικά. Μηδέν εις το πηλίκο».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας