Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣτις Βρυξέλλες μεταβαίνει μέσα στην εβδομάδα ο πρωθυπουργός προς αναζήτηση πόρων

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει μέσα στην εβδομάδα ο πρωθυπουργός προς αναζήτηση πόρων

Ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματιστεί θα επισκεφθεί τον πυρόπληκτο Έβρο αύριο, Δευτέρα.

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με κύριο θέμα της ατζέντας του οι δυνατόν περισσότεροι πόροι  οικονομικής ενίσχυσης της χώρας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες αποκατάστασης των καταστροφικών συνεπειών από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την Ελλάδα.

Όπως γίνεται γνωστό, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Λόγος για τον οποίο, η ομιλία και η ακόλουθη Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, αναμένεται να πραγματοποιηθούν περί το  τέλος της επόμενης εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης,  όπως ενημερώνει το Μαξίμου θα επισκεφθεί αύριο, Δευτέρα, τον Έβρο. Επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά την ακύρωσε λόγω των πλημμυρών.

Θα μεταβεί αρχικά στην περιοχή της Δαδιάς και στη συνέχεια θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Παλαγία, το οποίο είχε καταστραφεί από την πρόσφατη πυρκαγιά. Κατόπιν, έχει προγραμματιστεί, να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας