Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΚερδίζει έδαφος η διαδικτυακή συμμετοχή των πληγέντων της Θεσσαλίας στις εκλογές του...

Κερδίζει έδαφος η διαδικτυακή συμμετοχή των πληγέντων της Θεσσαλίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ήδη προβληματίζει η αναμενόμενη μείωση του ενδιαφέροντος για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, όσων είδαν το τελευταίο διάστημα την ζωή τους να «πνίγεται» στα απόνερα του Daniel.

Λύση στην αδυναμία συμμετοχής μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Θεσσαλία, στην εκλογική διαδικασία της  ερχόμενης Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Όπως διαρρέεται, προκρίνεται η διαδικτυακή συμμετοχή όσων αδυνατούν να συμμετέχουν δια ζώσης και για τον λόγο αυτό μάλιστα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεξεργάζονται μία πλατφόρμα, η οποία θα κατοχυρώνει το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Σημειώνεται ότι ήδη προβληματίζει η αναμενόμενη μείωση του ενδιαφέροντος για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, όσων είδαν το τελευταίο διάστημα την ζωή τους να «πνίγεται» στα απόνερα του Daniel.

Κατά συνέπεια, το επικείμενο διακύβευμα δεν είναι ο τρόπος συμμετοχής αλλά το ίδιο το συμμετοχικό ενδιαφέρον των πολιτών στις κάλπες της 17ης και 24ης Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή να αποτελέσει πολιτικό μήνυμα

Για το θέμα των εκλογών σε πανελλαδικό επίπεδο για την ανάδειξη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές, υπενθυμίζοντας ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να γραφτεί και να ψηφίσει ακόμα και την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ότι η συμμετοχή πρέπει να αποτελέσει και ένα πολιτικό μήνυμα για όλη την κοινωνία.

Το σύνθημα των εκλογών είναι «17 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» γιατί «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας